Jdi na obsah Jdi na menu

1. Liga bláznů po 13. kole F:L.

V nejvyšší soutěži Ligy bláznů se hraje o titul mistra, hraje se též o setrvání v soutěži. Po ukončení sezony 2023/24 bude pět týmů sestupovat do 2. ligy. 
tit_1.lb_200.jpg
Víkend v režii překvapivých výsledků 13. kola F:L se zákonitě promítl i do výsledků fantasy. Také zde bylo několik výsledků, kdy vítězili outsideři.

DUELY a statistika zápasů tohoto kola:

- Herní průměr klesl pod 40 bodů, průměr 1. Ligy činil jen 37 FB/tým.
- Urodila se již 8 remíza, tentokráte na 34 FB
- Pouze jeden zápas přesáhl v součtu více jak 100 bodů.
- Nejkvalitnější zápas se 102 FB přinesl duel Hirsch : JanValec1905 (65:37).
-Šťastným vítězem kola se stal StanleySK. Tři body do tabulky se daly uhrát na 35 FB.
lb-1-13v.jpg

TABULKA a vývoj soutěže:

O velké překvapení na účet lídra se postaralo Tehelnepole022. Rakitič nedotáhl vítěznou sérii na pět zápasů a dostal pěkný nářez (33:59) od outsidera, který bojuje o záchranu. Přesto „přežil“ a zůstává v čele tabulky, byť jen díky skore. 
 
Stejně bodů jako první v tabulce má i druhý SKSBENE. Ten naposledy prohrál v sedmém kole a z devátého místa postupně vystoupal, po sérii 6 vítězství do popředí tabulky. 
 
Prohru, byť „NE“ nějak potupnou, utržil další z týmů v popředí, KubajsACS s týmem FC Zorzz. Prohra znamenala pád na třetí až čtvrté místo, navíc zmiňovaný FC Zorzz mu dýchá na záda. O pomyslnou třetí až čtvrtou příčku se KubajsACS  dělí s FMCITY.
Bum, bác a minule zmiňovaný a chválený Wojtylla je rázem z 25. místa opět u dna tabulky. Společnost mu naštěstí ale dělá trojice RowdiesACS, GeorgeBest, Vohajs, která má stejný počet bodů. 
lb-1-13t.jpg

FANTASY BODY KOLA: 

V posledním kole se nejvíce se dařilo týmům Hirsch, Tehelnepole022, FMCITY. 
lb-1-13h.jpg

ŽEBŘÍČEK koučů 1. ligy: 

Ani nízké bodové zisky neovlivnily pořadí na prvních třech místech v žebříčku koučů. Nadále vévodí všem Jirka Kobližka, který je v celkovém žebříčku fantasy v ČR (21420 koučů) na 12. místě. Mezi kouči 1. ligy je druhý Jirka Drha, třetí Michal Vrba. 
top10_13klb.jpg
Kompletní pořadí a žebříček všech 30. koučů 1. ligy >> zde

BUDE SE HRÁT:

Rozlosování pro duely pro 14. kolo naleznete v google tabulce >> ZDE. Naleznete zde na „listu“ ještě v druhém menu tabulku ligy a v třetím menu tzv. tým/hráč kola. 

ARCHIV letošní sezóny 1. LIGY BLÁZNŮ

Duely a tabulky jednotlivě ze všech kol naleznete >> ZDE.
 
(pirates)