Jdi na obsah Jdi na menu

1. Liga bláznů po 12. kole F:L.

Nejvyšší soutěž má docela pěkné turbulence. Co nedávno ještě platilo, nyní jsou již jen vzpomínky… 
tit_1.lb_200.jpg
FCKralupy13 se v osmém kole vyhřívaly s náskokem dvou bodů v čele tabulky, nyní se potácí na devátém místě a na prvního ztrácí již 6 bodů. Podobný osud má ACSPraha17, několik kol byl v čele tabulky, nyní na prvního ztrácí 5 bodů. Ještě hůře dopadl nováček nejvyšší soutěže tým Nerry94. Byl v čele tabulky prvních pět kol, hrál s plným počtem bodů. Nyní má za sebou šňůru pěti zápasů bez vítězství, vybojoval pouze jeden bod za remízu. Naopak Rakitič, neměl vůbec jednoduché rozlosování a pohyboval se v závětří za bednou. Nyní si připsal již čtvrté vítězství v řadě a s dvoubodovým náskokem je rázem vidět, bije do očí, vévodí tabulce.  

DUELY a statistika zápasů tohoto kola:

- Herní průměr 1. Ligy činil jen 42 FB/tým.
- Pouze dva duely měly v součtu 100 bodů a více.
- Nejkvalitnější zápas se 114 FB přinesl duel StanleySK : JanValec1905 (58:56).
- Tři body při podprůměrném výkonu vybojoval Rakitič, na FCKralupy13 mu stačilo 37 FB. 
lb-1-12v.jpg

TABULKA a vývoj soutěže:

- Jak již bylo napsáno výše, poctivou přípravou a s trochou štěstí, odráží Rakitič od sebe jednoho soka za druhým. Vede tabulku s dvoubodovým náskokem a předpokládá se, že tým z Tehelného pole by mu v 13. kole neměl klást velký odpor.  
 
- Poprvé v letošní sezóně do výšin a popředí prvoligové tabulky vystoupal KubajsACS. Aby byl, tam kde je, musely se sejít dvě skutečnosti. Jednak zvítězit, poté čekat na prohru rivala se stejným počtem bodů, týmu ACSPraha17. Nakonec se tak stalo a je z toho druhé místo.
 
- Poprvé se na pomyslné bedně objevuje též tým SKSBENE, který ztrácí na druhého v pořadí jeden bodík. 
 
- Třemi vítězstvími v řadě vystoupal na 25. místo z beznadějné situace Wojtylla a dotáhl se bodově na týmy, které unikají z pásma sestupu. Na poslední místě Wojtyllu vystřídal GeorgeBest.  
lb-1-12t.jpg

FANTASY BODY KOLA: 

V posledním kole nikdo moc z první ligy nezářil, ani moc FB nezískal. Nejvíce se dařilo týmům Koblizka007, StanleySK, JanValec1905. 
lb-1-12h.jpg

ŽEBŘÍČEK koučů 1. ligy: 

Nízké bodové zisky víceméně neovlivnily průběžné pořadí, natož na prvních třech místech. Nadále vévodí všem Jirka Kobližka, který je stále v TOP 10 nejlepších koučů z celkového počtu 21330 hráčů fantasy v ČR. Druhý je Jirka Drha, třetí Michal Vrba. 
top10_12klb.jpg
Kompletní pořadí a žebříček všech 30. koučů 1. ligy >> zde

BUDE SE HRÁT:

Rozlosování zápasů a duelů pro 13. kolo naleznete v google tabulce >> ZDE. Naleznete zde na „listu“ ještě v druhém menu tabulku ligy, v třetím menu tzv. tým/hráč kola. 

ARCHIV letošní sezóny 1. LIGY BLÁZNŮ

Duely, tabulky, reportáže a další INFO jednotlivě ze všech kol letošního ročníku naleznete >> ZDE  
 
(pirates)