Jdi na obsah Jdi na menu

1. Liga bláznů po 11. kole F:L.

Nejvyšší soutěž má opravdu dobré grády. V šlágru kola prvního s druhým vedoucí ACSPraha17 podlehl týmu Rakitic. Prohrály i třetí FCKralupy13 se zachraňujícím se Fcvp. 
 
tit_1.lb_200.jpg

DUELY a statistika zápasů tohoto kola

- Herní průměr 1. ligy byl nyní těsně pod padesátkou, činil 49 FB/tým.
- Hned sedm zápasů ale mělo v součtu 100 bodů a více, pět dalších duelů přesahovalo 90 FB.
- Nejkvalitnější zápas přinesl šlágr kola se 111 FB v němž Rakitič porazil ACSPraha17 (62:49). 
- Tradičně většina zápasů byla vyrovnaná s malými rozdíly, jeden duel dokonce skončil remízou. Stalo se tak v zápase Nerry94 : JanValec1905 (55:55). 
- V největším rozdílu ve skóre tentokrát již nefiguruje Tehelnepole022. Největší rozdíl 26 FB byl zaznamenán v duelu Vendol : Wojtylla (30:56). 
- Tři body se v tomto kole nedávaly zadarmo, jako jindy. Nejméně bodů pro vítězství ( 40 FB), potřeboval Fajka v duelu s GeorgeBest.
 
lb-1-11v.jpg

TABULKA a vývoj soutěže

Jak již bylo napsáno výše, nejvyšší soutěž má nového lídra, díky vítězství Rakitiče nad ACSPraha17. Kouč „Vrba“ měl šťastnou ruku nejen se zařazením Vodháněla v obraně, ale i s kapitánskou páskou pro Ewertona. Ti mu přinesli většinové body (každý vybojoval 18 FB) o zbytek se dále postarali plzeňáci, sparťani a další chachaři s olomoučákem. Majk měl v sestavě nominovanou i jednu šešívku, ta ho však bojkotovala a body mu nepřinesla. Sestava Michala Vrby v týmu Rakitič >> zde.
Z druhé ruky o kouči Vrbovi přišla informace, že je to ambiciózní mazaný lišák a nic nepodcení. Bydlí někde okolo Plzně a má prý dokonce příbuzenské DNA s tím mediálně známějším, co je každou chvíli v televizi ... Jestli je to pravda nebo mystifikace není zatím ověřené.
 
- Poražený ACSPraha17 neměl vůbec špatné body téměř na všech postech sestavy. Téměř …  akorát …, kdyby mněl v sestavě nominované dva borce z Edenu. Kdyby …, měl jinak prokombinovanou sestava s lavičkou, mohl pomýšlet na vítězství, sestava >> zde
 
- Stejně bodů v tabulce jako druhý, má i třetí KubajsACS, který využil každého hráče v sestavě a nenechal ani jeden bodík nazmar, sestava >> zde. Má sice o 51 fantasy bodů horší skóre, je ale již třetí a parádně využil zaváhání a proher týmů Sifo a FCKralupy13. Předběhl je a má před nimi náskok jednoho bodu. S jednobodovou ztrátou za týmem KubajsACS číhají ještě další vlčáci, SKSBENE a Hirsch.
 
- Nováček Nerry94 remizoval, klesl již na 12. místo a jeho hvězda pomalu povadá. 
 
- Remízový král Wojtylla se konečně dočkal a připisuje si první vítězství.  
 
lb-1-11t.jpg

ROZLOSOVÁNÍ a bodová statistika  

- Rozlosování pro duely pro 12. kolo naleznete v google tabulce >> ZDE. (je to níže, pod odehranými zápasy). Naleznete zde na „listu“ v druhém menu tabulku ligy a v třetím menu tzv. tým/hráč kola. 
 
lb-1-11h-.jpg

 

- TOP 10 a ŽEBŘÍČEK koučů 1. ligy: první tři v pořadí koučů mají již přes 600 FB. Žebříčku nadále vévodí Jirka Kobližka, který je v TOP 10 nejlepších koučů z celkového počtu 21134 hráčů fantasy v ČR na čtvrtém místě. Neměnilo se ani druhé a třetí místo v pořadí, na druhém místě je Jirka Drha na třetím Michal Vrba. 

 
top10_11klb.jpg
 
- Kompletní pořadí a žebříček koučů 1. ligy >> zde.

 

- ARCHIV podzimní sezony a jednotlivá kola 1. Ligy bláznů naleznete >> zde.

(pirates)