Jdi na obsah Jdi na menu

1. Liga bláznů po 10. kole F:L

Deset prvních týmů v aktuální tabulce nezaváhalo a všichni vybojovali 3 body. Nováčkovský elán ztrácí Nerry94, který byl ještě po pátém kole v čele soutěže. Nyní se každé kolo pomalu propadá tabulkou, tentokráte po těsné prohře s SKSBENE (38:39). Jako víno ale zraje letos tým ACSPraha17 koučovaný Jirkou Kobližkou. TJe nyní nejen první v tabulce, jako jeho milovaná Sparta, suverénně též jako kouč vede s 584 FB žebříček Ligy bláznů. 
tit_1.lb_200.jpg

DUELY a statistika zápasů tohoto kola

- Herní průměr 1. ligy nebyl nejnižší v letošní sezóně, ale zařadil se mezi ty velmi nízké. Tentokráte byl herní průměr 37 FB/tým.

- Desáté kolo přineslo neslavnou raritu, poprvé v této sezoně kvalitou nepřesáhl ani nedosáhl žádný duel v součtu 100 bodů. 

- Nejkvalitnější zápas kola s 99 FB přinesl duel Fcvp : ACSPraha17 (47:52).
 
- Řada zápasů byla vyrovnaná s malými rozdíly, jeden duel dokonce skončil remízou. Stalo se tak v zápase HCMotorCB : Wojtylla (38:38).
 
- V největším rozdílu ve skóre figuruje opět Tehelnepole022. Klepec a rozdíl 23 FB tentokráte dostalo od týmu Spermosonik (49:26). 
 
- Důležité tři body se daly vybojovat i na 29 FB. Šťastné vítězství při skore 29:25 si připsal Hirsch v duelu s StanleySK.
 
lb-1-10v.jpg

TABULKA a vývoj soutěže

- Druhé kolo po sobě se drží v čele tabulky ACSPraha17, který se nyní hodně zapotil v duelu s Fcvp, aby vybojoval tři body v poměru 52:47. Velké změny v sestavě oproti té minulé neudělal.  Přestože Slávia v Teplicích nevyhrála, ani nevstřelila gól, tak tři sešívaní mu přinesli 17 FB. Dva sparťané v sestavě vybojovali 12 FB, tři hráči slovácka 8 FB. Sám ostravský Everton 8 FB, plzeňský Durosinmi 8 FB a 1 FB olomoučák Vodháněl. Nemusí ani litovat že kdyby měl v brance Letáčka, mohl mít o 6 FB více.

- Tři týmy zůstávají v těsném závěsu. S čtyřiadvaceti body se dělí o druhé až čtvrté místo Rakitic, FCKralupy13 a Sifo.
 
- Pozornost zaslouží i již čtvrtá remíza týmu Wojtylla v letošní sezóně …
 
lb-1-10t.jpg

ROZLOSOVÁNÍ a bodová statistika 

- V příštím jedenáctém kole, bude určitě šlágrem kola zápas prvního ACSPraha17 s druhým Rakitic, ale i ostatní zápasy budou mít svůj náboj. Rozlosování pro duely pro 11. kolo naleznete v google tabulce >> ZDE.  Naleznete zde na „listu“ v druhém menu tabulku ligy se zpětným vývojem ligy a v třetím menu tabulku s tzv. tým/hráč kola. 

 
lb-1-10h-.jpg

 
- TOP 10 a ŽEBŘÍČEK koučů: celkem osm koučů má po desátém kole více jak 500 FB. V čele žebříčku je stále Jirka Kobližka, který je již dokonce na třetím místě v TOP 10 nejlepších koučů v ČR. Na druhé místo se posunul Jirka Drha a odskočil třetímu Michalovi Vrbovi. 
 
top10_1lb.jpg
 
- Kompletní pořadí a žebříček koučů 1. ligy >> ZDE

ARCHIV podzimní sezony a jednotlivá kola 1. Ligy bláznů naleznete >> zde.

(pirates)