Jdi na obsah Jdi na menu

Evropské poháry v Lize Bláznů, 7. kolo (play off)

Po vzoru Evropských pohárů UEFA se hrají pohárové soutěže i v Lize bláznů.  EPLB korespondují stejným počtem účastníků, stejným systémem a počtem zápasů jako poháry UEFA. Liga bláznů má svou svou Champions League, Evropskou ligu i Konferenční ligu, kam se probojovalo 96 nejlepších týmů od 1. ligy po Okresní přebor po 21. kole dle žebříčku Ligy bláznů.

ep-2024titulka5.jpg

Do sedmého kola pohárových soutěží EPLB byly použity bodové zisky z 28. kola české fantasy. ​Soutěže spějí do finále, zbývá opravdu jen zlomek soutěžících.


 

CHAMPIONS LEAGUE je pohárovou soutěží č.1, které se účastní týmy na 1. až 32. místě dle žebříčku Ligy Bláznů po 21. kole.

eplb-lm-7.jpg

Aktuální pořadí v dobrém rozlišení naleznete též v google tabulce pro soutěž CHAMPIONS LEAGUE.


EVROPSKÁ LIGA je pohárovou soutěží č.2, které se účastní týmy na 33. až 63. místě v žebříčku Ligy Bláznů po 21. kole + obhájce trofeje z loňska, tým StanleySK, přidány jsou zde týmy vyřazené z Champions League. 

eplb-el-7.jpg

Tabulky a aktuální pořadí v dobrém rozlišení naleznete v google tabulce pro soutěž EVROPSKÁ LIGA.


KONFERENČNÍ LIGA je pohárovou soutěží č.3, které se účastní týmy na 64. až 95. místě v žebříčku Ligy Bláznů po 21. kole, přidány jsou zde týmy vyřazené z Evropské ligy. 

eplb-kl-7.jpg

Tabulky a aktuální pořadí v dobrém rozlišení naleznete v google tabulce pro soutěž  KONFERENČNÍ LIGA


MOL CUP je pohárovou soutěží č.4, které se účastní týmy na 96. do 160. místě v žebříčku ligy Bláznů po 21. kole. Hraje se vyřazovacím systémem play-off na 2 vítězné zápasy a tak pro většinu týmů již cesta touto soutěží skončila ... 

eplb-mol-7-1.jpg

Výsledky všech zápasů od počátku letošní soutěže v google tabulce naleznete >> ZDE.


ARCHIV letošní sezóny pohárové sezóny

Duely a tabulky jednotlivě ze všech kol letošní sezóny najdete v hlavním menu EVROPSKÉ POHÁRY, nebo na odkazu >> ZDE.

( pirates )