Jdi na obsah Jdi na menu

Evropské poháry v Lize Bláznů, 6. kolo

Po vzoru Evropských pohárů UEFA se hrají pohárové soutěže i v Lize bláznů.  EPLB korespondují stejným počtem účastníků, stejným systémem a počtem zápasů jako poháry UEFA. Liga bláznů má svou svou Champions League, Evropskou ligu i Konferenční ligu, kam se probojovalo 96 nejlepších týmů od 1. ligy po Okresní přebor po 21. kole dle žebříčku Ligy bláznů.

ep-2024titulka5.jpg

Do šestého kola pohárových soutěží EPLB byly použity bodové zisky z 27. kola české fantasy. ​Ve skupinách je jasno, kdo jde dál a kdo končí, základní skupiny jsou ukončeny.


CHAMPIONS LEAGUE je pohárovou soutěží č.1, které se účastní týmy na 1. až 32. místě v žebříčku ligy Bláznů po 21. kole. Zde jsou konečné tabulky základních skupin a rozlosování pro další část.

eplb-lm-6.jpg

eplb-lm-6-2.jpg

Tabulky a rozlosování příštích zápasů + aktuální pořadí v dobrém rozlišení naleznete v google tabulce pro soutěž CHAMPIONS LEAGUE.


EVROPSKÁ LIGA je pohárovou soutěží č.2, které se účastní týmy na 33. až 63. místě v žebříčku ligy Bláznů po 21. kole a obhájce trofeje z loňska, tým StanleySK. Zde jsou konečné tabulky základních skupin a rozlosování pro další část.

eplb-el-6.jpg

eplb-el-6-2.jpg

Tabulky a rozlosování příštích zápasů + aktuální pořadí v dobrém rozlišení naleznete v google tabulce pro soutěž EVROPSKÁ LIGA


KONFERENČNÍ LIGA je pohárovou soutěží č.3, které se účastní týmy na 64. až 95. místě v žebříčku ligy Bláznů po 21. kole. Zde jsou konečné tabulky základních skupin a rozlosování pro další část.

eplb-kl-6.jpg

 

eplb-kl-6-2.jpg

Tabulky a rozlosování příštích zápasů + aktuální pořadí v dobrém rozlišení naleznete v google tabulce pro soutěž  KONFERENČNÍ LIGA


MOL CUP je pohárovou soutěží č.4, které se účastní týmy na 96. do 160. místě v žebříčku ligy Bláznů po 21. kole. Hraje se vyřazovacím systémem play-off na 2 vítězné zápasy a tak pro mnohé již cesta touto soutěží skončila ... 

eplb-mol-6-1.jpg

Výsledky všech zápasů od počátku letošní soutěže v google tabulce + rozlosování příštích zápasů naleznete >> ZDE.


ARCHIV letošní sezóny pohárové sezóny

Duely a tabulky jednotlivě ze všech kol letošní sezóny najdete v hlavním menu EVROPSKÉ POHÁRY, nebo na odkazu >> ZDE.

( pirates )