Jdi na obsah Jdi na menu

Premier League 2018/19

1. ročník PREMIER LEAGUE na SAZKA FANTASY

titulka-pl3.jpg

LIGA BLÁZNŮ byla od svého vzniku zaměřena jen na českou ligu. Zimní pauza je vždy však velmi dlouhá a tak vznikl nápad zkušebně si na Sazka Fantasy zahrát anglickou Premier League. Ta se hraje víceméně i přes vánoční svátky a o scházející fantasy zábavu bylo rázem postaráno. Zkušební půlročník v sezóně 2017/18 v Lize bláznů vzbudil zájem a bylo rozhodnuto.

Pro sezónu 2018/19 vzniká „ofiko“ samostatná fantasy skupina, do které se musí zájemci přihlásit zcela nově, neb soutěž není účastnicky propojena s českou ligou na Sazka Fantasy. Nejprve začala od 1. kola fungovat jedna skupina, zájem dalších koučů ale zapříčinil, že od 10. podzimního kola  se začala hrát i druhá liga, v prvním ročníku se objevilo celkem 56 týmů a jejich koučů.


- První titul v anglické fantasy vybojoval tým StanleySK koučovaný Standou Koutným. Druhé místo v premiérovém ročníku vybojoval FMCITY (kouč Lukáš Slzauer), třetí se umístil tým SKODOVCICKA (kouč Jan Jirovský).

tabulka-1-liga.jpg


- Nejlepším koučem sezóny s průměrem 55,1 bodu/kolo se stal Michal Kolařík. Druhé místo mezi kouči vybojoval s průměrem 53,8 b/kolo Martin Kladiva. Díky opomenuté sestavě v 27. kole se až na třetím místě umístil Lukáš Slzauer.

zebricek-koucu-1cast.jpg


- KONEČNÉ TABULKY obou ligových soutěží PL, včetně kompletního ŽEBŘÍČKU koučů do 56. místa ve větším rozlišení naleznete >> ZDE.


ARCHIV ostatních ročníků FPL:

2019/20 >> zde

2020/21 >> zde

2021/22 >> zde

2022/23 >> zde 

(pirates)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář