Jdi na obsah Jdi na menu

Fortuna liga 2020/21

Samotná fotbalová F:L se vrací k tradičním šestnácti účastníkům a Fortuna liga v této sezóně se hraje opět systém se základní částí a následnou nadstavbovou. Fortuna liga měla celkem 34 soutěžních kol, stejný počet kol měla i soutěž české fantasy. Třetí mistrovský titul v řadě vybojovala Slavia Praha a připsala si na své konto jednadvacátý mistrovský titul. 


8. ročník LIGY BLÁZNŮ, sezóna 2020/21 se hrál jako čtvrtý ročník na SAZKA FANTASY. Nebyl herně a průměrově tak kvalitní jako ten minulý, přesto má jiné „NEJ“. Ligu bláznů hrálo v sedmi soutěžích více jak 220 hráčů.

lanek-na-web-lb.jpg

S velkým počtem nových hráčů se objevila stará bolest nováčků v fantasy. Nadšení hrát Ligu bláznů a poměřovat se s ostatními je vždy velké, aktivita a herní morálka pak ale zaostává. Zpřísnila se proto pravidla a kdo neudělal 3x po sobě sestavu a nezískal 3x ani bod, byl vyřazen. Přesto tento ročník dokončilo rekordních 192 koučů a jejich týmů. Nastaly vypsané sestupy, postupy ale i posuny kvalitních týmů do vyšších soutěží na divokou kartu. 


Česká FANTASY 2020/21

- Pakliže po dvě sezóny v Lize bláznů při shodě bodů v tabulce rozhodovalo o pořadí na druhém a třetím místě skóre, tak tato sezóna byla ještě pikantnější. Letos skóre rozhodovalo o mistrovském titulu, neb první a druhý tým v tabulce, měli shodně 72 bodů. Mistrovský titul za vítězství v 1. LIZE BLÁZNŮ v 34. kolovém systému české FORTUNA ligy vybojoval tým KubajsACS, koučovaný Jakubem Hrádkem. Na druhém místě se umístil tým SPERMOSONIK koučovaný Marianem Wetterem. Jen o jediný bodík méně měl v tabulce týmů třetí v pořadí, bronzová pozice náleží týmu SKEvaldo. Z první ligy překvapivě sestupuje Mistr Ligy bláznů z 2017/18, tým BOSSICEK.

tabulka-2020-21-1-liga.jpg


KONEČNÉ TABULKY všech soutěží LIGY BLÁZNŮ (podrobně se všemi detaily najdete jednotlivé ligy >> ZDE).

konecne-tabulky-1-3-liga--2020-21.jpg


V druhém ročníku SUPERLIGY vítězí tým FCMA. Druhý skončil tým GeorgeBest koučovaný Jirkou Prokopcem, třetí se umístil tým FCVP. 

superliga.jpg


ŽEBŘIČEK LIGY BLÁZNŮ sezóna 2020/21

- Aby toho nebylo málo, Jakub Hrádek mimo týmového titulu slaví ještě vítězství mezi kouči, jeho průměr byl 52,4b/kolo. Druhým nejlepším koučem sezóny se stal plzeňský Martin s průměrem 51,8b/kolo a třetí na žebříčku stanul Jirka Prokopec s průměrem 51,2.

9-zebricek-koucu-1cast.jpg


SETKÁNÍ KOUČŮ Ligy bláznů:

Po skončení sezóny 2020/21 se uskutečnila již pátá „sešlost koučů“ z Ligy bláznů. Podruhé se konala v autocampu Trhovky na Orlické přehradě. Nechybělo tradiční předávání trofejí za umístění, report a fotogalerii z této akce naleznete >> ZDE.

5-seslost-2021.jpg


Konečné TABULKY všech soutěží této sezóny a kompletní ŽEBŘÍČEK koučů naleznete >> ZDE.