Jdi na obsah Jdi na menu

Fortuna liga 2018/19

 

VI. ročník LIGY BLÁZNŮ, druhý na SAZKA FANTASY

titulka-na-web-lb.jpg

6. ročník LIGY BLÁZNŮ, sezóna 2018/19 se hrála podruhé pod patronací SAZKA FANTASY. Pro tuto sezónu se titulárním sponzorem nejvyšší české fotbalové ligy stala sázková společnost Fortuna. Nově se hraje liga zcela novým systém a po základní části se hraje ještě nadstavbová část. Fotbalová liga měla celkem 35 soutěžních kol a po roční pauze vybojovala Slavia Praha devatenáctý mistrovský titul.



Na Sazka Fantasy proběhly celkem hladce proběhly přesuny postupujících a sestupujících týmů. Především díky chatu „Diskuze“ na Sazka Fantasy ale i díky početné skupině členů na facebooku, ve skupině Fantasy Liga bláznů. 
- Jednotlivé Ligy bláznů jsou letos nově rozšířeny z dvaceti na maximální počet třiceti účastníků. 
- Zájem o účast v Lize bláznů stoupl a k čtyřem stávajícím soutěžím z loňské sezóny, přibyla pátá a šestá liga. Rodina Ligy bláznů se rozrostla a v této sezoně se přehoupl počet přes 100 hráčů, v soutěžích je evidováno rekordních 149 koučů a jejich týmů.


- V týmové soutěži Ligy bláznů vybojoval titul mistra tým HEVY se 78 body, koučovaný Tomášem Peterkou. O druhém místu rozhodovalo celkové skóre podobně jako v loňské sezóně, neb na druhém a třetím místě byla shoda 75 bodů. Druhý v tabulce se díky tomuto pravidlu umístil tým ZORZZ koučovaný Jiřím Drhou. S třetím místem se musel spokojit tým DCNESSIE, koučovaný Marianem Zlobišákem.

tabulka-1-liga.jpg


KONEČNÉ TABULKY všech soutěží LIGY BLÁZNŮ (podrobně se všemi detaily a jmény hráčů najdete jednotlivé ligy >> ZDE).

konecne-tabulky-2018-19.jpg


- Nejlepším koučem Ligy bláznů se stává opět druholigový kouč. Tentokráte je to Vendol Sojčák s průměrem 55,6/kolo. Druhé místo mezi kouči vybojoval Jiřím Drha s průměrem 54/kolo a třetí v pořadí se umístil s průměrem 53,7/kolo loňský vítěz Jiří Malý.

zebricek-koucu-1cast.jpg


 

- KONEČNÉ TABULKY všech ligových soutěží, včetně kompletního ŽEBŘÍČKU koučů do 149. místa ve větším rozlišení naleznete >> ZDE.

- Pro zpestření zábavy byla paralelně s českou ligou vytvořena na Sazka Fantasy samostatně anglická liga pro hráče "PREMIER LEAGUE".

(pirates)

 
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář