Jdi na obsah Jdi na menu

HET liga 2017/18

V. ročník LIGY BLÁZNŮ a přesun na SAZKA FANTASY
 
titulka-na-web-lb.jpg
 
5. ročník Ligy bláznů, sezóna 2017/18, se hrála poprvé na SAZKA FANTASY. Přesun na nový herní portál, byl připravován s předstihem, přesto provázel opětovnou ztrátu „šikovných“ fotbalových koučů a jejich týmů. V této soutěžní sezóně se sponzorem nejvyšší fotbalové soutěže stala společnost HET. Liga měla 30 kol a po roční pauze vybojovala mistrovský titul Viktoria Plzeň. 

- Naštěstí i na portálu Sazka Fantasy zůstávají adrenalinové vzájemné duely týmů ve skupinách a tak boj o titul mistra zůstává na stejných principech, jako v loňské sezóně. Bohužel ostatní pravidla z Fan-ligy, včetně bodování hráčů, jsou jiná.

pravidla1-sazka-fantasy.jpgpravidla-sazka-fantasy.jpg


- Přichází opětovné komplikace, se stabilizací zaběhlých skupin Ligy bláznů, neb oproti FAN-LIZE přináší rozdílný počet účastníků ve skupinách. Pro sezónu 2017/2018 jsou všechny ligy na Sazka Fantasy nastaveny pro větší počet účastníků a tak se ligy předělávají a transformují z 16 na 20 účastníků. Nejprve fungují tři Ligy bláznů, později se rozeběhla i čtvrtá liga. V prvním ročníku na Sazka Fantasy si vyzkoušelo Ligu bláznů celkem 84 týmů. 


- V třiceti kolové sezóně v týmové soutěži na Sazka Fantasy vybojoval titul mistra Ligy bláznů s 64 body tým BOSSICEK, koučovaný Karlem Petráčkem. Týmy na druhém až pátém místě měli na svém kontě shodně 60 bodů, o pořadí tudíž rozhodovalo skóre. Druhý v tabulce se umístil tým EVALD, koučovaný Jirkou Malým. Třetí místo vybojoval tým ACS Huricanos kouče Miroslava Matouška.

tabulka-1-a-2-liga.jpgtabulka-3-a-4-liga.jpg


- Nejlepším koučem Ligy bláznů se stává podruhé za sebou Jiří Malý s průměrem 48,7/kolo a 1461 bodem. Druhé místo mezi kouči vybojoval Karel Vážný s průměrem 47,9/kolo a 1437 body, třetí v pořadí se umístil s průměrem 47,8/kolo a 1433 body Andrej Paračka.

zebricek-koucu-1cast.jpg

- TABULKY všech ligových soutěží, včetně kompletního ŽEBŘÍČKU koučů do 84. místa ve větším rozlišení naleznete >> ZDE

(pirates)
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář