Jdi na obsah Jdi na menu

Gambrinus liga 2016/2017

​4. ročník Ligy bláznů, sezóna  2016/17 měla hektický začátek. Webový portál Seznam.cz nečekaně oznámil 48 hodin před startem ligy, že s fotbalovou Fantasy končí. Nastal nelehký úkol, oslovit stávající kouče a přesunout je na jiný herní portál Fantasy, kterým byla Gambrinus FAN-LIGA. 

fantasy-konci.jpg


​Začíná nová éra fantasy, FAN-LIGA ...

titulka-na-web-lb.jpg

Účastníci Ligy bláznů se rozřazovali dle bodů loňského žebříčku, ale při přechodu na „Fan-ligu“ nastala ztráta některých tradičních koučů, dokonce mizí ti nejlepší. Z rozrůstající se komunity v Lize bláznů, zbylo torzo.

Čas utíkal jak voda, musel se rychle vytvořit nový systém s rozdělením koučů do skupin, neb jedna mini-liga mohla mít na Fan-lize maximálně jen 16 účastníků. Díky Andrejovi Paračkovi se v této sezóně poprvé objevuje skupina nových hráčů z fotbalové Fantasy od Jirky Drhy. Přichází nová vlna hráčů Ligy bláznů a vytváří se nově struktura soutěží od 1. ligy níže.


PRAVIDLA:

7a_fanliga.jpg

Nová a vylepšená pravidla na FAN-LIZE oproti seznamu přináší poprvé i vzájemné duely ve skupině a tak se poprvé hraje i o mistra v nejvyšší soutěži Ligy bláznů v týmech. Soutěž o nejlepšího kouče zůstává zachována jako v předešlých sezónách. Nejprve ve třech, později až v šesti mini-ligách nakonec bojovalo o udržení a postupy celkem 73 koučů a jejich týmů.

npravidla4.jpg

npravidla2.jpg

npravidla3.jpg

npravidla1.jpg


- V třiceti kolové sezóně fotbalové ligy s názvem ePojištěni.cz, kdy získala po osmi letech mistrovský titul Slavia Praha, se stal nejlepším koučem LIGY BLÁZNŮ, druholigový nováček Jiří Malý. V zcela novém bodovacím systému vybojoval 4772 bodů a s úctyhodným náskokem suverénně vítězí. Druhého a třetího kouče se během celé sezóny nepodařilo identifikovat, proto byl druhým nejlepším koučem sezony vyhlášen s 4327 body Petr Závěšický, třetím s 4318 body Martin Kobližka.

zebricek-koucu-1cast.jpg

Konečný žebříček všech koučů s umístěním do 73. místa, včetně všech ligových tabulek z 1. až 6. ligy naleznete >> ZDE (naleznete zde též TOP tabulky nejlepších koučů kola a vizitky nejlepších koučů). 


Díky duelům ve skupinách je udělen historický první týmový titul "mistr LIGY BLÁZNŮ". Vítězstvím v 1. Lize bláznů vybojoval titul mistra a prvního šampióna LB, tým TRLIDAK, koučovaný Pepou Trlidou. Druhý se umístil tým ACS Huricanos kouče Miroslava Matouška. Třetí místo vybojoval tým W.H.U. koučovaný Radimem Bednářem.

tabulka-1-liga.jpg

Konečné tabulky s umístěním ve všech šesti soutěží LIGY BLÁZNŮ naleznete v fotogalerii s TOP tabulkami této sezóny >> zde (ligové tabulky naleznete až na konci fotogalerie, vše je řazeno postupně od 1. kola)


- Závěr sezóny obstarala třetí sešlost Ligy bláznů, kde se předávaly trofeje za umístění. Report a fotogalerii z této sešlosti ze naleznete v menu HISTORIE >> SETKÁNÍ KOUČŮ, nebo na odkazu >> ZDE.


- FAN LIGA byla sice herně složitá a náročná, kdo ji ale „ochutnal“, tak zalitoval, že soutěž s koncem fotbalové ligy 2016/2017 plánovaně končí. Nastává tak opět přesun koučů a jejich týmů do další fantasy soutěže, která se bude hrát pod záštitou Sazka Fantasy.

(pirates)

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář