Jdi na obsah Jdi na menu

Synot liga 2015/16

3. ročník LIGY BLÁZNŮ se hrál opět jako česká fantasy na portálu Seznam, ve spolupráci se sport.cz. Nejvyšší fotbalová soutěž se jmenovala Synot liga a hrála se na třicet kol. V této sezoně 2015/16 vybojovala čtvrtý mistrovský titul Viktoria Plzeň.

titulka-na-web-lb.jpg

Fantasy na Seznamu měla stále stejná pravidla jako v předešlých sezónách, kde neexistovaly vzájemné duely v partách a skupinách. Hrálo se jen systémem, kdo nejvíce bodů získá v jednotlivém kole a v průběhu sezony a do celoročního žebříčku.


 

O účast v Mini-lize Bláznů byl zájem, větší než v předchozích sezónách. V průběhu sezóny se zde vystřídalo více jak 150 hráčů. Kdo však neuložil 5x po sobě sestavu, byl vyřazen. Třetí sezónu dokončilo Ligu bláznů 54 soutěžících.

Liga bláznů tradičně generovala každé kolo svého vítěze, TOP 15 koučů a svůj vlastní žebříček. 


Všichni hráči Ligy bláznů s napětím čekali, jestli se podaří sesadit z trůnu dvojnásobného vítěze Jirku Jabůrka. Ten měl často z důvěryhodných zdrojů zaručené informace o sestavách a mnohdy se na rozdíl od ostatních trefil do černého. 

Fotbalový "hattrick" se mu povedl. Jiří Jabůrek vítězí v Lize Bláznů potřetí za sebou, tentokráte s 1749 body a průměrem 58,3 bodu/kolo. Titul nejlepšího kouče obhájil, bylo to ale velmi těsné. Jen o bodík méně, měl v konečném žebříčku na svém kontě druhý Martin Kladiva. Třetí v pořadí s 1708 body a průměrem 56,9 se umístil Miloslav Matoušek. 

zebricek-koucu-1cast.jpg

zebricek-koucu-2cast.jpg

zebricek-koucu-3cast.jpg


Jak je uvedeno výše, LIGA BLÁZNŮ mimo celoročního žebříčku zveřejňovala různé zajímavosti. Archivní dochované TOP tabulky z průběhu tohoto ročníku fantasy naleznete >> ZDE


Po skončení sezony  proběhla druhá sešlost Ligy bláznů, kde se předávaly trofeje nejúspěšnějším. Krátký report a fotogalerii z této akce naleznete >> zde, nebo v menu "Setkání koučů". 

(pirates)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář