Jdi na obsah Jdi na menu

Gambrinus liga 2013/14

1. ročník LIGY BLÁZNŮ, sezóna 2013/14 se hrála jako fotbalová Fantasy liga na webovém portálu Seznam.cz ve spolupráci se Sport.cz. Nejvyšší česká fotbalová liga nesla v této sezóně název Gambrinus liga a hrála se na třicet kol. V tomto ročníku, vybojovala třicátý šestý mistrovský titul Sparta Praha.

Propagátorem Fantasy soutěže na Seznamu byl Michal Hrdlička, Luděk Zelenka, Petr Švancara, Lukáš Vácha a další fotbalové V.I.P. osobnosti.
titulka-na-webnew-2013_14.jpg
Fotbalová fantasy soutěž na Seznamu.cz měla svá daná pravidla, která byla v základu podobná těm dnešním. Neexistovaly však vzájemné duely v partách a skupinách jako nyní. V prvém ročníku fantasy se soutěžilo, kdo nejvíce bodů získá v jednotlivém kole a v průběhu sezony, do celoročního žebříčku.
 
pravidla-na-web2.jpg

Vypisovatel soutěže umožnil v Fantasy lize vytvořit kreativcům tzv. mini-ligu, která mohla mít až 100 účastníků. Jelikož se mohl do mini-ligy přihlásit kdokoli, kdo si skupinu vyhledal, byla mini-liga Bláznů v průběhu roku často obsazena na více jak 75% poskytované kapacity.
Hráčské nadšení bylo velké, aktivita a herní morálka mnohých hráčů ale nebyla nejlepší. Neaktivní koučové a jejich týmy byly po 10. kolech herní absence postupně vyřazováni. Ligu bláznů v první sezoně dokončilo 41 soutěžících.

Mimo oficiálního hodnocení na sport.cz, generovala LIGA BLÁZNŮ svůj žebříček a každé kolo zveřejňovala sestavu TOP 15 koučů + svého nejlepšího kouče kola. Přinášela informace navíc, oproti jiným běžným mini-ligám a skupinám.


Nejlepším koučem Ligy Bláznů se stal Jiří Jabůrek. V průběhu sezony vybojoval celkem 1808 bodů a s průměrem 60,2 bodu/kolo suverénně zvítězil. Celkově se stal v průběhu sezony 4x vítězem kola. Druhým nejlepším koučem se stal s průměrem 58,4b/kolo Vlastimil Brzák. Třetí v pořadí se umístil Jiří Marval s průměrem 56,9/kolo.

zebricek-koucu-1cast.jpg

zebricek-koucu-2cast.jpg


ARCHIV sezony 2013/14:

Jak je uvedeno výše, LIGA BLÁZNŮ generovala svůj žebříček a každé kolo zveřejňovala sestavu TOP 15 koučů a průběžné pořadí po každém kole. Na obrázku je zobrazen vítěz 1. ročníku LIGY BLÁZNŮ Jirka Jabůrek (různé zmiňované TOP tabulky z této sezony naleznete v fotogalerii na rajce.cz >> ZDE.

20k-fantasy-1403.jpg

(pirates)

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář